Poveşti. 22 noiembrie. #liveatconti

Scris de pe 31st October 2013 în News

Sunteţi alături de noi de atât de mult timp că uneori nici nu ne mai dăm seama conştient de lucrul ăsta. Toate concertele, toate versurile cântate împreună în dor sau revoltă sunt pătrunse de energia voastră – a celor care ne ascultaţi muzica, ne susţineţi, şi fără de care tot ce facem ar fi cumva golit de sens.

Pe 22 noiembrie vă facem un cadou special. Vă dăm întâlnire într-un loc aparte, plin de istorie, vom sintetiza călătoria peste ani a Lunii Amare într-un concert-maraton şi vom filma cu această ocazie primul nostru DVD. Tot ce vă rugăm este să ne împărtăşiţi povestea voastră trăită alături de Luna Amară. Cum aţi simţit voi momentele în care muzica a devenit mai mult decât muzică. Ştim că există, noi le trăim aproape mereu :)

Puteţi să scrieţi despre cum ne-aţi auzit prima oară, să ne trimiteţi o fotografie care a fixat un moment special în timp alături de noi, poate aveţi o “filmare-document” de acum mulţi ani sau poate aţi mai păstrat biletele de la un concert de prin 2002… Aţi înţeles ideea. Primim cu bucurie orice ne-ar ajuta să construim bucată cu bucată istoria formaţiei, aşa cum sună ea spusă de voi.

Aşteptăm amintirile voastre pe adresa povesti@www.luna-amara.ro sau, dacă vă e mai la îndemână, ca submissions pe pagina noastră de tumblr – http://lunaamaraband.tumblr.com/submit.

Şi ne vedem pe 22.

Cu drag,
L.A.

Un răspuns la “Poveşti. 22 noiembrie. #liveatconti”

  1. cosmin zoica says:

    foto Live la Conti
    http://cosminzoica.tumblr.com/