Mi-am luat trompetă nouă. Firesc, m-am întrebat: ce să fac cu cea veche? Și pentru că fac parte din organizarea festivalului FânFest – Roșia Montană de mai mulți ani, nu mi-a luat mult timp să mă hotărăsc: am să o vând și banii pe care-i iau pe ea îi voi dona pentru realizarea ediției a 8-a a FânFest 2013! Însă, recunosc, nu mă prea pricep la negociat. Așa că m-am gândit să te las pe tine să decizi.

Licitaţia are loc pe site-ul FânFest, la adresa http://www.fanfest.ro/trompeta-lui-mihnea-pentru-fanfest/

Gândește-te că trompeta asta, marca Chester în Si bemol, cumpărată acum 4 ani, a fost martora a sute de concerte cu Luna Amară. Gândește-te că a prins 4 ediții de FânFest. Că a stat în backstage la Sonisphere, lângă Alice In Chains și Rammstein. Că a ajuns pe două albume Luna Amară. Că a fost folosită în piesele de teatru mânia.Ro și Sânziana și Pepelea. Că a ajuns la proteste împotriva proiectului de la Roșia Montană, la București și la Zurich. E ceva istorie în trompeta asta – istoria mea personală, istoria Lunii Amare, istoria rezistenței de la Roșia Montană.

Dar mai gândește-te și la următorul lucru: cumpărând această trompetă, poți ajuta la realizarea unui eveniment în cadrul FânFest 2013, un festival la care vrei să participi! Putem plăti transportul uneia sau mai multor trupe care vin să cânte pentru tine și pentru Roșia. Putem crea infrastructura necesară spectacolelor de teatru. Putem aranja zona copiilor. Putem plăti transportul unui activist din Turcia, Spania sau Italia, care va veni să-ți arate că SE POATE. Se poate să fim împreună încă un an, alături de Roșia Montană! Putem spune NU cianurii și NU corupției politice! Putem spune DA oamenilor, naturii și patrimoniului de la Roșia Montană! Putem spunem DA demnității și conștiinței noastre! Pentru toate astea, te rog:

IA-MI TROMPETA!