[GRI DORIAN] / [FOLCLOR]

Primele piese LUNA AMARA lansate pe plan national sunt Gri dorian si Folclor.

Dupa semnarea contractului (in 20 aprilie) cu casa de discuri bucuresteana SoftRecords, care promoveaza muzica de calitate considerata necomerciala in tarisoara noastra la ora actuala, LUNA AMARA a fost inclusa pe compilatia Sapte Seri, lansata pe plan national la sfarsitul lunii mai.

Formatiile adunate in compilatia Sapte Seri au un numitor comun: rock-ul, cantat cu sinceritate si entuziasm, fie el de matrice punk sau grunge, blues sau pop.

Daca vrei sa intri in posesia unui CD sau a unei casete "Sapte Seri", trimite-ne un e-mail cu datele personale:
nume prenume adresa completa formatul ales (caseta sau CD)

cantitatea

numarul de telefon (optional)

la adresa: sale@www.luna-amara.ro. Vei primi CD-ul sau caseta in maxim doua saptamani, iar plata o vei face la primire.


Scanteia ideii pentru o astfel de compilatie s-a produs in timp ce baietii de la Kumm propuneau o piesa pe care au numit-o Aia noua (au intotdeauna asa ceva in repertoriu), si care avea in refren ceva legat de Sapte Seri. Intamplator, Sapte Seri este si numele unei reviste de informaøie culturala editata de un grup de tineri sufletisti care se implica din ce in ce mai activ in promovarea valorilor artistice reale, deci si a muzicii de calitate, cea care, vorba unui post de radio, traieste mai mult. Pana la aceasta compilatie nu mai era decat un pas, facut de Soft Records. Ramane de precizat ca este vorba de o compilatie atipica, ce nu contine, conform obiceiului, piese consacrate. Ea face mai degraba o radiografie, chiar daca limitata, a undergroundului autohton.

Este de remarcat faptul ca producatorii din Bucuresti au ales patru formatii clujene sa fie prezente aici (dintre cele 9 in total).

Asta este o dovada ca scena din Cluj este (aproape) la fel de prolifica precum cea din Capitala. Materialul poate fi considerat un atestat de vitalitate a rockului din Cluj-Napoca.

 

[ON SALE]

PRET PROMOTIONAL

  • CD - 100.000 + taxe postale;
  • caseta - 60.000 + taxe postale;

    Plata se face la primirea coletului

    For orders from outside Romania, the prices are:

  • CD - 8 EURO + mail fees
  • tape - 5 EURO + mail fees

daca vrei sa vezi mai bine
coperta CD-ului
SAPTE SERI,
click pe imagine