Salutare.

LUNA AMARA va deschide concertul Ozzy Osbourne de la Bucuresti, pe 2 octombrie, la Zone Arena. O alta formatie romaneasca prezenta va fi Coma.

We don’t ask much, we just want you. There.

 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • Digg
 • email
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • Reddit
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • RSS

Articole asemănătoare

9 răspunsuri la “LUNA AMARA deschide pentru Ozzy Osbourne la Bucuresti”

 1. Bass player

  You rock, guys! :)

 2. VzD

  wow. tre sa fie foarte frumos sa canti in acelasi an in deschiderea a 2 super concerte.
  Felicitari :)

 3. letusrejoice

  http://www.metalhead.ro/stiri/Folk_You_la_Rosia_Montana_de_Ziua_Minerului_2010-aid-89412-l-1

  tot cu gold corporation sau au trecut de partea cealalta a baricadei acum ?
  nici nu stiu din partea cui e mai rusinos, a lui tuca sau a artistilor care canta precum lautarii fara sa-i intereseze unde si pentru cine …

 4. mihnea

  tot cu Gold…prima data, la Folk you, a fost doar Tuca, pt ca artistii n-au stiut decat cu 2 zile inainte si contractele erau deja semnate. acum, sunt cu totii de rusine, si Tuca si artistii. singurul de la care nu ma asteptam e Alifantis. restul, dumnezeu cu mila…

 5. letusrejoice

  totusi, nu inteleg. cum poate Marius Tuca sa sprijine un asemenea proiect ?

 6. mihnea

  pentru bani se poate orice, dear…cum au putut Pittis si Rebengiuc sa-si imprumute vocile pentru reclama Gabriel Resources? cum poate Ioan T. Morar sa-i sprijine? la fel, si Traian Ungureanu? cum a putut Festivalul de Teatru de la Sibiu sa ia bani de la RMGC? cum au cantat Phoenix si Iris platiti de RMGC la Ziua Minerului in anii trecuti?…etc etc etc etc.

  constiinta se manifesta, la romani, numai pana rostesti pretzul corect. dupa aia, zbang, ii loveste amnezia!…=)

 7. myke

  Ma bag si eu in discutie, pentru ca am o mica dilema.

  N-am ajuns niciodata la FanFest, anul asta imi propusesem, un mic incident m-a oprit insa. Mi-ar fi placut insa si sustin – din pacate doar din gura – actiunile impotriva RMGC. Sunt dezamagit sa aud de folkisti, sunt dezamagit sa vad ca din ce in ce mai multi accepta mizeria asta.

  Nu stiu prea multe despre organizarea festivalului si nici despre dnul Soros. Asa ca intreb aici cat din asta: http://roncea.ro/2010/08/30/ecologistul-soros-a-cumparat-noi-actiuni-la-rosia-montana-prin-newmont-mining-corp-dovada-fotodoc/ e adevarat si ce inseamna pentru festival si miscare.

 8. mihnea

  @myke: scuze ca raspund cu intarziere. se zice ca e o intoxicatie de presa. dupa aparitia acestei stiri, Soros a iesit cu o declaratie publica in care a dezmintit aceste afirmatii.
  daca ai rabdare sa citesti articolul http://cotidianul.ro/121205-Adevarul_despre_proiectul_Rosia_Montana ai sa vezi ca la “titularul proiectului” sunt trecuti Gabriel Jersey, Minvest si 3 actionari minoritari privati. Newmont face parte din acestia, asa cum face parte din actionariatul privat al multor alte firme si consortii. deci Soros, daca a cumparat, nu a cumparat actiunile companiei, ci actiuni ale unei companii care are actiuni la compania RMGC. stiu, suna complicat…=)

 9. myke

  multumesc de raspuns :)

  articolul nu contine tot raportul, dar e destul ca sa-mi fac o parere. Domnii profesori universitari nu sunt convingatori, parca am citit unul din mailurile cu teoria conspiratiei scrise de diversi pensionari plictisiti si usor sariti. Ii acuza pe cei de la RMGC de dezinformare si minciuna, ca arunca aiurea cu vorbe fara sa aiba vreun fundament, dar nici raportul lor nu e departe. Pacat.

  Personal, cred ca-i stupid sa razi de pe fata pamantului patru munti ca sa scoti aurul de acolo. Daca era vorba de comunitate, daca era vorba de administratia locala, era altceva. Discutam atlfel despre riscuri, despre patrimoniu, despre mediu. Dar sa dai muntii unor privati in schimbul unor sume derizorii la nivel local si national mi se pare prostie pura.

  Saracia este generala in Romania, dar inainte sa vorbesc mai mult vreau sa fac o vizita in zona, poate acolo o fi cea mai jalnica situatie din tara. Problema taranilor romani e mult mai complexa, iar RMGC nu vine cu o solutie pe termen lung ci cu una pe termen scurt pentru destul de putini oameni.

  In fine, nu te mai retin cu parerile mele, vreau doar sa stiu daca pot sa te mai deranjez cu un mail luna asta pe tema Rosia Montana.