…şi apoi vom începe un turneu naţional în care vom prezenta noul videoclip prin ţară :) Momentan, proiecţia-premieră va avea loc în cadrul unui concert sâmbăta asta, pe 23 februarie, în clubul Fabrica din Bucureşti (str. 11 Iunie, nr. 50) începând cu ora 21:00.

Filmările la videoclip au avut loc în luna ianuarie la Cluj alături de echipa Resize Media. “Pietre în Alb”, în regia lui Dorin Marcu, are la bază un concept original al nostru, fiind un clip de stare care exprimă vizual mesajul muzicii şi al versurilor piesei. În plus, în rolul principal îl putem vedea pe actorul Ovidiu Ghiniţă, tatăl lui Mihnea.

Mihnea Blidariu: “Sunt foarte fericit şi bucuros că am reuşit, în sfârşit, să colaborez cu tata într-un proiect artistic. Eu sunt muzician, el e actor şi aş fi regretat mult dacă nu ne-am fi întâlnit şi în lumea artei. De altfel, şi el este foarte bucuros de colaborare. Când i-am propus să apară în clip, a fost de acord imediat, fără rezerve. Pentru mine, e un actor de o expresivitate extraordinară. Poţi să-l filmezi şi când doar stă şi tot iese ceva fain… Şi pentru că acum a păşit el în lumea mea muzicală, sper din tot sufletul ca pe viitor să păşesc şi eu în lumea lui şi să colaborăm într-o piesă de teatru.”

Sâmbătă, 23 februarie
Bucureşti – Club Fabrica
ora 21:00
intrare: 20 lei
lansare videoclip “Pietre în Alb”
în deschidere: Sketch

2 răspunsuri la “Lansăm clipul “Pietre în Alb” pe 23 februarie în Fabrica”

  1. Elena says:

    haideti si in cluj in viitorul cat mai apropiat. mai schimbati fabrica cu un pub clujean! (si poate alegeti irish-ul ca pe vremurile bune) :)

  2. Luna amară says:

    Ne vedem la Cluj pe 9 martie în Flying Circus! 😀