NACHTMYSTIUMAddicts: Black Meddle Pt II, 2010, Back On Black Records, gatefold version w/ 2 grey LPs.

Un  album puternic şi plin de mizantropie. Puţin mai psihedelic decât predecesorul lui, “Assassins: Black Meddle Pt I“, Addicts are cumva darul de a te atrage  sau de a te face să-l respingi. Am cam ştiut la ce să mă aştept când a apărut, însă am avut nişte surprize foarte plăcute după primele ascultări.

NACHTMYSTIUM e genul de trupă care a reuşit, prin albumul ăsta, să transceadă şi chiar să reinventeze  nişte genuri muzicale destul de fixe. Albumul ăsta e şi black metal, dar are şi elemente de electronic, art rock, oleacă de new wave si rock ‘n roll.  Sunt foarte curios cum va suna următorul album NACHTMYSTIUM, care va fi şi ultimul din trilogia începută de ei in 2007 cu albumul ”Assassins”.

Artworkul e absolut demenţial şi merge perfect cu ideea albumului. Versiunea pe LP are şi un bonus track (”Macrocosmic’‘), o piesă puţin din alt film decât restul albumului.

Addicts” e un album care a rămas în playerul meu de când a fost lansat. Sunt puţine albume apărute în ultimii doi ani care au reuşit să mă atragă la modul ăsta.

Un răspuns la ““I slept behind a mask, lied into your heart””

  1. google casino says:

    Please post some new article. Great fun . X back teacher more info – website please visit