bootlegging!!!

Scris de Razvan pe 16th February 2009

azi am descoperit pe net, la urmatoarea adresa tot concertul din Suburbia, din data de 12 februarie. cu ocazia asta ne mai dam si noi seama cum sunam in concerte :) ))

will the real author of this deed please stand up? suntem curiosi

 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • Digg
 • email
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • Reddit
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • RSS

Articole asemănătoare

8 răspunsuri la “bootlegging!!!”

 1. alxunder

  cum spuneam :) , buna ideea acestor inregistrari si aprecieri pentru voi, ca le promovati. multe trupe critica bootlegging-ul. dar asa avem si noi, astia care n-am putut sa ajungem la concert, o sansa sa ne bucuram de cantare. desi e incomparabila senzatia de a fi acolo, in marea de oameni, in fata scenei, cu mp3urile (sau flac-urile, in cazul de fata) ascultate in fata calculatorului. da’ tot e mai bine decat nimic :)
  cu ocazia asta mi s-a accentuat si “foamea” de concerte luna amara. sper sa va prind live in aprilie, cand ma voi putea prezenta la datorie in cluburile bucurestene :D
  btw, glow is starting to grow on me :)

 2. iti dai seama, alex, ca a fost o surpriza si pentru noi sa dam peste piesele astea inregistrate de la Suburbia. nu le promovam neaparat, insa ar fi stupid sa ne apucam sa il cautam pe autorul acestei “abominabile” fapte si sa il “tragem la raspundere” :) . in continuare suntem curiosi, totusi, cine a inregistrat concertul. apropo, pe acelasi site gasiti si inregistrarea concertului TEP ZEPI din aceeasi seara

  in urma reascultarii acestui concert, tin sa va multumesc personal celor care ati fost acolo si ati CANTAT impreuna cu noi.

  razvan

 3. saint grandma

  Calitate exceptionala a inregistrarilor! Acum nu o sa va mai cumpar albumele si nici nu o sa mai vin la conerte pentru ca pot asculta de acolo ;) )).
  …chill there Lars, napster’s one of us!

 4. myke

  cacat. am pierdut in cercuri. si care-i numele melodiei track5? Urmatorul concert din Bucuresti va fi electric sau acustic?:D

  • salut. piesa aia e asa de noua ca nu are nume inca ;) . daca pana in 18 martie nu mai cantam la Bucuresti, atunci considera acel concert ca fiind acustic. daca mai apare unul intre timp, in principiu va fi electric. cum merge treaba cu site-ul? cand apare interviul?

 5. myke

  eu sunt prins cu organizarea unui concert caritabil, cu un proiect prin liceu si cu majoratul meu. site-ul trece undeva in asteptare, plus ca n-am primit ok-ul lui mihnea sau al lui nick. saptamana viitoare sper sa apara totusi interviul. si sper sa ajung pe 18 la concert :D in februarie am ratat tot ce se putea rata in materie de concerte.

 6. Cristi

  Salut!
  Concertul a fost inregistrat de mine, din sala, cu reportofon semi-profesional; tin sa precizez ca nu a fost postat/inregistrat cu intentia de a aduce daune moralo-financiare formatiei si/sau casei de discuri a formatiei si nici cu intentia de a-l vinde (desii unii oameni practica acest sport)
  Pt ca a trecut o luna de cand s-a tinut acest concert link-ul cu concertul nu va mai fii valabil decat pana pe data de 14.03.09 ; dar in continuare cine este interesat il poate gasii pe acest (http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=237375&hit=1) tracker.
  Alte inregistrarii de pe acelasi tracker:
  The Pixels 19.02.2009 Club Control – http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=240102&hit=1
  Crowfish 13.02.2009 Punk Rock Underfest 4, Club Fabrica – http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=240100&hit=1
  No Use For a Name 13.02.2009 Punk Rock Underfest 4, Club Fabrica – http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=236569&hit=1

  Bafta,
  Cristi